Soap in a box

Ben je opzoek naar een lief klein cadeautje om naar iemand op te sturen of gewoon te geven al kleinigheidje? In deze lieve maar vooral schattige doosje zitten 12 zeepjes in de vorm van een hartje of een rompertje.

Wil je het als cadeautje naar iemand op sturen om hem of haar te verrassen, doe er dan een leuk mini kaartje bij, waar wij namens jou een piep klein berichtje op schrijven en wij sturen het dan direct naar de juiste persoon voor jou. 

 

Sorteer op
 • Soaplabel - Sterkte
  Soaplabel - Sterkte

  Een Soaplabel met de tekst: Sterkte.

  Hoe lief is deze label met 3 hartjes zeepjes er in.

  Dit mini cadeautje maak je aan een cadeautje of aan een bloemetje. Uiteraard kun je deze chocolabel ook versturen per post.

  ∙ Inhoud: 3…

  € 2,50
 • Soaplabel - Zomaar
  Soaplabel - Zomaar

  Een Soaplabel met de tekst: Zomaar.

  Hoe leuk is deze label met 3 hartjes zeepjes er in?! Dit mini cadeautje maak je aan een cadeautje, een envelopje met geld of een cadeaubon of aan een bloemetje. Uiteraard kun je deze chocolabel…

  € 2,50
 • Soaplabel - Groetjes
  Soaplabel - Groetjes

  Een Soaplabel met de tekst: Groetjes.

  Hoe leuk is deze label met kleine hartjes zeepjes er in?! Dit mini cadeautje maak je aan een cadeautje, een envelopje met geld of een cadeaubon of aan een bloemetje. Uiteraard kun je deze…

  € 2,50
 • Soap In A Box - Hiep hiep hoera
  Soap In A Box - Hiep hiep hoera

  Hiep hiep hoera, een soap in a box als cadeautje voor de leukste zus, moeder of juf. Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.

  Een soap in a box is ook erg leuk als bedank cadeautje bij een…

  € 2,95
 • Soap in a box - Heel veel Beterschap
  Soap in a box - Heel veel Beterschap

  Heel veel Beterschap, een soap in a box als beterschapswens voor jouw lieve zus, moeder of juf. Wie ga jij beterschap wensen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.

  Uiteraard kun je dit doosje opsturen, dit…

  € 2,95
 • Soap in a box - Zomaar, omdat je het verdient
  Soap in a box - Zomaar, omdat je het verdient

  Zomaar, omdat je het verdient, een soap in a box als cadeautje voor de liefste zus, moeder, tante of juf. Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.

  Een soap in a box is ook erg leuk als…

  € 2,95
 • Soap in a box - Gefeliciteerd een nieuwe woning
  Soap in a box - Gefeliciteerd een nieuwe woning

  Gefeliciteerd een nieuwe woning! Geef eens een soap in a box, super leuk als cadeautje voor de leukste zus, moeder of juf. Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.

  Uiteraard kun je dit…

  € 2,95
 • Soap in a box - Speciaal voor jou
  Soap in a box - Speciaal voor jou

  Speciaal voor jou, een soap in a box als cadeautje voor de leukste zus, moeder of juf. Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.

  Een soap in a box is ook erg leuk als bedank cadeautje bij…

  € 2,95
 • Soap in a box - Heel veel succes
  Soap in a box - Heel veel succes

  Wens jouw zus, collega of vriendin succes met deze Soap in a box "Heel veel succes". Een uniek cadeautje om iemand die jij lief hebt succes te wensen met een sollicitatie, eerste werkdag of ... zeg het maar!

  Wie ga jij verrassen…

  € 2,95
 • Soap in a box - Tante
  Soap in a box - Tante

  Soap in a box, het liefste cadeautje voorde allerleukste tante. Jouw eigen tante of de tante van jouw kleintje. Ook leuk om te geven als jouw (schoon)zus tante wordt.

  Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk…

  € 2,95
 • Soap in a box - Jij bent een kanjer
  Soap in a box - Jij bent een kanjer

  Soap in a box, "Jij bent een kanjer" het liefste cadeautje voor jouw lieve moeder, oppas, zus of de juf van jouw kleintje. Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende zeepjes.

  Uiteraard kun je dit doosje…

  € 2,95
 • Out of Stock

  Soap in a box - Doosje vol liefde
  Soap in a box - Doosje vol liefde

  Soap in a box, het liefste cadeautje voor jouw lieve moeder, oppas of zus.
  Wie ga jij verrassen met dit lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes.Uiteraard kun je dit doosje opsturen, dit kunnen wij ook voor je doen!
  Een…

  € 2,95
 • Soap in a box - Kusjes & Knuffels
  Soap in a box - Kusjes & Knuffels

  Wie ga jij blij maken met dit super lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes. Super leuk om op te sturen naar iemand die wel wat extra kusjes & knuffels kan gebruiken. Bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin, buurvrouw…

  € 2,95
 • Soap in a box - jij ben de tofste collega
  Soap in a box - jij ben de tofste collega

  Welke collega ga jij blij maken met dit super lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes. Super leuk om op te sturen om te laten weten hoe blij je met haar bent, of leg hem op haar bureau zodat je haar kunt verrassen.

  ∙…

  € 2,95
 • Soap in a box - Jij maakt mij blij
  Soap in a box - Jij maakt mij blij

  Wie ga jij blij maken met dit super lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes. Super leuk om op te sturen naar iemand die jou heel blij maakt. Bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin, buurvrouw etc.

  ∙ Afmeting doosje:…

  € 2,95
 • Soap in a box - Mijn hart maakt een sprongetje van jou!
  Soap in a box - Mijn hart maakt een sprongetje van jou!

  Deze ontzettend lieve soap in a box: Mijn hart maakt een sprongetje van jou! bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rode en witte hartjes. Het doosje heeft een strikje met hartjesbedel. Een lief cadeautje voor jouw…

  € 2,95
 • Soap in a box - Kusjes voor jou
  Soap in a box - Kusjes voor jou

  Deze ontzettend lieve soap in a box: "Kusjes voor jou" bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rode en witte hartjes. Het doosje heeft een strikje met hartjesbedel. Een lief cadeautje voor jouw Valentijn, je moeder,…

  € 2,95
 • Soap in a box - Jij bent mijn alles!
  Soap in a box - Jij bent mijn alles!

  Deze ontzettend lieve soap in a box: "Jij bent mijn alles" bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rode en witte hartjes. Het doosje heeft een strikje met hartjesbedel. Een lief cadeautje voor jouw Valentijn, je…

  € 2,95
 • Soap in a box - Doosje vol liefde
  Soap in a box - Doosje vol liefde

  Een klein cadeautje voor jou lief:soap in a box. Dit "Doosje vol liefde" bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rode en witte hartjes. Het doosje heeft een strikje met hartjesbedel. Een lief cadeautje voor jouw…

  € 2,95
 • Soap in a box - Hoera een meisje
  Soap in a box - Hoera een meisje

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rompertje. Het doosje heeft een strikje met vogeltjesbedel. Super leuk kraamcadeautje, maar ook heel leuk om te versturen met de post.

  ∙ Afmeting…

  € 2,95
 • Soap in a box - MERRY - X - MAS
  Soap in a box - MERRY - X - MAS

  Wil je met de feestdagen een klein cadeautje op sturen of geven? Dan is dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een engeltje. Het doosje heeft een strikje met vogeltjesbedel.

  ∙ Afmeting doosje:…

  € 2,95
 • Soap in a box - Een doosje vol vriendschap
  Soap in a box - Een doosje vol vriendschap

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een hartje. Een lief klein cadeautje om te laten weten hoe blij je bent met die persoon.

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer 5,5 x 7,5 x 2 cm.
  ∙ Kleur zeepjes:…

  € 2,95
 • Soap in a box - Heel veel beterschap
  Soap in a box - Heel veel beterschap

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een hartje. Het doosje heeft een strikje met vogeltjesbedel. Super leuk cadeautje om naar iemand op te sturen die in de lappenmand zit.

  ∙ Afmeting doosje:…

  € 2,95
 • Out of Stock

  Soap in a box - Heel veel succes
  Soap in a box - Heel veel succes

  Wil jij iemand succes wensen? Stuur dan dit super lieve doosje op. Het doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een hartje.

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer 5,5 x 7,5 x 2 cm.
  ∙ Kleur zeepjes: off white
  ∙…

  € 2,95
 • Soap in a box- Van harte gefeliciteerd
  Soap in a box- Van harte gefeliciteerd

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een hartje. Wil je iemand verrassen met een zijn verjaardag doormiddel van een lief klein cadeautje via de post. Dan is dit een super leuk en orgineel…

  € 2,95
 • Soap in a box - Jij bent de liefste oma
  Soap in a box - Jij bent de liefste oma

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een hartje. Super leuk om cadeau te geven aan oma als ze jarig is, of gewoon als kleinigheidje omdat ze altijd wil oppassen

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer…

  € 2,95
 • Soap in a box - hoera een jongen
  Soap in a box - hoera een jongen

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende zeepjes in de vorm van een rompertje. Het doosje heeft een strikje met vogeltjesbedel. Super leuk om cadeau te geven als kraamcadeautje

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer 6 x 4 x…

  € 2,95
 • Soap in a box - Mama jij bent de liefste
  Soap in a box - Mama jij bent de liefste

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende hartjes zeepjes. Het doosje heeft een strikje met vogeltjesbedel. Super leuk om aan je moeder te geven met moederdag

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer 6 x 4 x 2cm.
  ∙ Kleur zeepjes:…

  € 2,95
 • Soap in a box - Ik ben blij met een vriendin als jij
  Soap in a box - Ik ben blij met een vriendin als jij

  Dit super lieve doosje bevat 12 heerlijk geurende hartjes zeepjes. Super leuk om op te sturen naar iemand die wel een knuffeltje kan gebruiken.

  ∙ Afmeting doosje: ongeveer 5,5 x 7,5 x 2 cm.
  ∙ Kleur zeepjes: wit
  ∙…

  € 2,95
 • Soap in a box - Jij bent de liefste
  Soap in a box - Jij bent de liefste

  Wie ga jij blij maken met dit super lieve doosje vol heerlijk geurende hartjes zeepjes. Super leuk om op te sturen naar iemand die jou heel blij maakt. Bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin, buurvrouw etc.

  ∙ Afmeting doosje:…

  € 2,95
© 2016 - 2022 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel