Stacking cups & Ringtowers

De Stacking cups en Ringtowers van Mushie zijn gemaakt in prachtige natuurlijke tinten. Deze beetje retro kleuren passen perfect bij de trend van nu. De stapeltorens en ringtorens helpen jouw kleintje bij de coördinatie en motoriek. De neutrale kleuren maken deze stapeltorens en de ringtorens het perfecte kraamcadeau. Wij maken uiteraard graag een cadeautje van jouw bestelling en sturen, naar wens, het cadeau direct naar de nieuwe ouders.

Met de Stacking cups van Mushie leert jouw kleintje stapelen, kan het straks leren tellen en uiteraard is met water spelen ook ontzettend leerzaam en leuk. De Ringtowers zijn fijn om rustig mee te spelen, maar jouw kleintje kan straks ook ringgooien met deze fijne set.

 

Sorteer op
 • Stacking cups - Mushie
  Stacking cups - Mushie

  Deze stacking cups van Mushie heeft prachtige trendy kleuren, die perfect passen in de stijl van nu. Dit maakt deze stapeltoren het perfecte kraamcadeau van nu, wij maken uiteraard graag een cadeautje van jouw bestelling en…

  € 12,95
 • Staking cups - Retro
  Staking cups - Retro

  Deze stacking cups van Mushie heeft prachtige retro kleuren, die perfect passen in de stijl van nu. Dit maakt deze stapeltoren het perfecte kraamcadeau van nu, wij maken uiteraard graag een cadeautje van jouw bestelling en sturen,…

  € 12,95
 • Stacking cups - Pastel
  Stacking cups - Pastel

  Deze stacking cups van Mushie heeft zoete pastel kleuren in een hip jasje.

  Met de stapeltoren leert jouw kleintje stapelen, kan het straks leren tellen en uiteraard is met water spelen ook ontzettend leerzaam en leuk.

  Dit maakt…

  € 12,95
 • Stacking cups - Forrest
  Stacking cups - Forrest

  Deze stacking cups van Mushie heeft stoere forrest kleuren die fijn passen bij de natuurlijke trend van nu.

  Met de stapeltoren leert jouw kleintje stapelen, kan het straks leren tellen en uiteraard is met water spelen ook…

  € 12,95
 • Mushie - Ringtower - Original
  Mushie - Ringtower - Original

  Deze Ringtower - Original van Mushie in prachtige basic kleuren is perfect voor jongens en meisjes, echt een fijn kraamcadeau!

  Met de stapeltoren leert ieder kleintje stapelen, kan het straks leren tellen en uiteraard is met…

  € 16,95
 • Mushie - Ringtower - Rustic
  Mushie - Ringtower - Rustic

  Deze Ringtower - Rustic van Mushie in prachtige iets donkere basic kleuren is heel uitnodigend voor alle kleintjes en dat maakt het echt een fijn kraamcadeau!

  Met de stapeltoren leert ieder kleintje stapelen, kan het straks leren…

  € 16,95
© 2016 - 2023 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel