Boekjes

Boekjes voor de allerkleinsten, boekjes voor peuters & voor kleuters. In ons assortiment vind je boekjes voor alle kleintjes van 0 tot 4 jaar. Een boekje om te lezen, om mee te spelen, om plaatjes in te kijken, om voor te lezen of om op een schapje te zetten. Boekjes zijn altijd een perfect kraamcadeau, leuk voor een verjaardag of zo maar voor tussendoor.
 

Sorteer op
 • Waar is Sophie
  Waar is Sophie

  Sophie de giraf is een goede bekende bij iedere jonge ouder. Sophie speelt in op de behoefte van de allerkleinsten. Dit boekje: Waar is Sophie is een zoekboekje voor kindjes vanaf 1 jaar. Sophie de giraf speelt in haar huis…

  € 8,99
 • Zaklampboek - Speuren naar dolfijnen
  Zaklampboek - Speuren naar dolfijnen

  Het leukste boek over dolfijnen voor de kleintjes. Het boek start met uitleg over dolfijnen, op deze pagina vind je ook de kartonnen zaklamp!

  Het boek heeft veel plaatjes van dolfijnen en de zee met bijpassende dikgedrukte…

  € 9,95
 • Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren
  Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren

  Speuren naar wilde dieren! In dit leuke boek over wilde dieren speur jij samen met jouw kleintje naar prachtige wilde dieren. Het boek start met uitleg over de dieren, op deze pagina vind je ook de kartonnen zaklamp!

  Het boek…

  € 9,95
 • Zaklampboek - Speuren langs de kust
  Zaklampboek - Speuren langs de kust

  Speuren langs de kust met de kleintjes! Het boek start met uitleg over de kust, wat kun je er allemaal vinden en op deze pagina vind je ook de kartonnen zaklamp!

  Het boek heeft veel plaatjes met bijpassende dikgedrukte woorden,…

  € 9,95
 • Zaklampboek - Een kijkje in het ziekenhuis
  Zaklampboek - Een kijkje in het ziekenhuis

  Een kijkje in het ziekenhuis, samen met jouw kleintje ontdekken hoe alles gaat in het ziekenhuis. Met de zaklamp speur je naar al het leukst en bijzonders dat je vindt in een ziekenhuis.

  Het boek start met uitleg over het…

  € 9,95
 • Out of Stock

  Zaklampboek - Speuren in de dierentuin
  Zaklampboek - Speuren in de dierentuin

  Speuren in de dierentuin! In dit leuke boek over de dierentuin speur jij samen met jouw kleintje naar prachtige dieren. Het boek start met uitleg over de dierentuin, op deze pagina vind je ook de kartonnen zaklamp!

  Het boek heeft…

  € 9,95
 • Zaklampboek - Speuren in het bos
  Zaklampboek - Speuren in het bos

  Speuren in het bos! In dit leuke boek over het bos met de leukste diertjes speur jij samen met jouw kleintje naar prachtige dieren en ander leuks dat je in het bos kunt vinden. Het boek start met uitleg over het bos, op deze…

  € 9,95
 • Out of Stock

  Zaklampboek - Speuren op de boerderij
  Zaklampboek - Speuren op de boerderij

  Speuren op de boerderij! In dit leuke boek over de boerderij speur jij samen met jouw kleintje naar alle avonturen op de boerderij. Het boek start met uitleg over de boerderij, op deze pagina vind je ook de kartonnen zaklamp!

  Het…

  € 9,95
© 2016 - 2021 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel