Sorteer op
 • Hoi lief kleintje -Olifant
  Hoi lief kleintje -Olifant

  Is er iemand in je omgeving net bevallen van een meisje? Met dit lieve geboortekaartje bezorg je je vriendin, (schoon)zus of collega direct een glimlach. En zeg nou zelf echte post ontvangen is zoveel leuker dan digitaal.

  De…

  € 2,95
 • Feestvarken
  Feestvarken

  Iemand binnenkort jarig, geslaagd of iets anders dat gevierd moet worden? Met dit feestvarken bezorg je iemand direct een feestelijk gevoel! Dus welke feestbeest stuur jij die toffe kaartje?

  De kaart is met de handgetekend en met…

  € 2,95
 • Feestbeest
  Feestbeest

  Iemand binnenkort jarig, geslaagd of iets anders dat gevierd moet worden? Met deze feest flamingo bezorg je iemand direct een feestelijk gevoel! Dus welke feestbeest stuur jij die toffe kaartje?

  De kaart is met de handgetekend en…

  € 2,95
 • Hip Hip Hoerawwr
  Hip Hip Hoerawwr

  Is er binnenkort iemand jarig, geslaagd of is er iets anders dat gevierd moet worden? Met deze feestdino bezorg jij die persoon direct een feestelijk gevoel!

  De kaart is met de handgetekend en met aquarel geschilderd. En heeft…

  € 2,95
 • Feest eend
  Feest eend

  Deze vrolijke feest eend is met de handgetekend en met aquarel geschilderd. En heeft hele mooie heldere kleuren, Dat is waar de vrolijke ontwerpen van Juulz voor staan.

  En geloof nou zelf met deze illustraties bezorg je iemand…

  € 2,95
 • Ooievaar roze
  Ooievaar roze

  Deze toffe ooievaar is met de handgetekend en met aquarel geschilderd. En heeft hele mooie heldere kleuren, Dat is waar de vrolijke ontwerpen van Juulz voor staan.

  En geloof nou zelf met deze illustraties bezorg je iemand zeker…

  € 2,95
 • Ooievaar - Hoera een kleintje
  Ooievaar - Hoera een kleintje

  Welke trotse papa en mama ga jij verrassen met deze kaart? De kaart is handgetekend en met aquarel geschilderd. En heeft hele mooie heldere kleuren, Dat is waar de vrolijke ontwerpen van Juulz voor staan.

  En geloof nou zelf met…

  € 2,95
 • Ooievaar blauw
  Ooievaar blauw

  Deze toffe ooievaar is met de handgetekend en met aquarel geschilderd. En heeft hele mooie heldere kleuren, Dat is waar de vrolijke ontwerpen van Juulz voor staan.

  En geloof nou zelf met deze illustraties bezorg je iemand zeker…

  € 2,95
 • Hoera een jongen - Dubbele kaart
  Hoera een jongen - Dubbele kaart

  Hoera een jongen! Een lief kaartje voor de geboorte van een jongetje, of voor na een gender reveal! Dit kaartje is leuk om gewoon te sturen, maar ook met een klein cadeautje er bij. De kaart is ook leuk om aan een cadeau te…

  € 2,75
 • Hoera een meisje - Dubbele kaart
  Hoera een meisje - Dubbele kaart

  Hoera een meisje! Een lief kaartje voor de geboorte van een meisje, of voor na een gender reveal! Dit kaartje is leuk om gewoon te sturen, maar ook met een klein cadeautje er bij. De kaart is ook leuk om aan een cadeau te plakken…

  € 2,75
 • Hoera een baby - Dubbele kaart
  Hoera een baby - Dubbele kaart

  Deze prachtige dubbele kaart met Hoera een baby is van Miekinvorm.
  Deze kaart is altijd fijn om in huis te hebben, om snel op te kunnen sturen of om bij een cadeautje te doen.Uiteraard kun je dit kaartje ook samen met een…

  € 2,75
 • Liefs van mij - Dubbele kaart
  Liefs van mij - Dubbele kaart

  Deze prachtige dubbele kaart met Liefs van mij is van Miekinvorm.
  Deze kaart is altijd fijn om in huis te hebben, om gewoon op te sturen of om bij een cadeautje te doen.Uiteraard kun je dit kaartje ook samen met een cadeautje…

  € 2,75
 • Hoera kindje op komst - Dubbele kaart
  Hoera kindje op komst - Dubbele kaart

  Een prachtige dubbele kaart "Hoera kindje op komst" van Miekinvorm. Een lief kaartje voor jouw vrienden, zus, broer of collega die binnenkort papa & mama worden. Dit kaartje is ook leuk voor Opa's & Oma's.

  De kaarten van…

  € 2,75
 • Hoera een jongen - Dubbele kaart
  Hoera een jongen - Dubbele kaart

  Een prachtige dubbele kaart "Hoera! een jongen" van Miekinvorm. Een lief kaartje voor jouw vrienden, zus, broer of collega die binnenkort papa & mama worden van een lief klein jongentje.

  De kaarten van Miekinvorm zijn stijlvol…

  € 2,75
 • Ooievaar - Roze - Dubbele kaart
  Ooievaar - Roze - Dubbele kaart

  Hoe leuk is het om een kaartje te versuren naar de kersverse ouders om ze te feliciteren met de geboorte van hun dochter.

  ∙ Dubbele kaart met envelop
  ∙ Rex London
  ∙ Verzending: Brievenbuspakketje

  € 1,75
 • Hooray het zijn er twee/ Dubbele kaart
  Hooray het zijn er twee/ Dubbele kaart

  Deze wenskaart van Miekinvorm is een prachtige felicitatie voor aanstaande ouders. De kaart heeft veel schrijfruimte aan de binnenkant, handig voor als je met je collega's een kaart wilt sturen.

  Stuur eens wat vaker een…

  € 2,75
© 2016 - 2024 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel