Retourneren 

Alle artikelen uit de webshop worden met veel liefde voor je gemaakt & ingepakt. Toch kan het voorkomen dat een deel) toffe bestelling niet naar wens is. Je hebt dan het recht om je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Je hebt na het annuleren van je bestelling nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Komt de hele bestelling retour dan krijg je het volledige bedrag inclusief verzendkosten retour, komt er een deel van je bestelling retour dan krijg je alleen het bedrag retour van de retour gestuurde producten. 

De kosten retour sturen van je bestelling is voor jou eigen rekening. Kijk voor de actuele verzendkosten even bij PostNL 

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zullen alle producten met geleverde toebehoren en als redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht moet je het volgende stappenplan volgen. 

Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of jou retour aan de voorwaarden voldoet: 

  • Producten mogen altijd retour gestuurd worden, mocht een product beschadigd zijn tijdens bedenktijd, dan mag je het product wel retour gestuurd worden, maar wordt de schade wel in rekening gebracht bij de klant. 
  • Mocht een product beschadigd aankomen adviseren wij zo snel mogelijk na ontvangst contact op te nemen met ons. want dan kunnen wij de eventuele schaden nog verhalen bij PostNL. 
  • Het artikel dient als het lukt in de originele verpakking van het artikel retour gezonden te worden. 
  • LET OP Producten die via deze webwinkel koopt en welke speciaal op maakt gemaakt worden of gepersonaliseerd volgens jou ingevoerde specificatie kunnen NIET worden geretourneerd. Het gaat hier om maatwerk. De verkoop hiermee na betaling succesvol en definitief 

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in mail deze naar info@leukefrutsels.nl Je mag hem ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vind het formulier hier: HERROEPINGSFORMULIER

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking 

4. Retour adres:

LeukeFrutsels
T.A.V Jantine de Kwant
Nieuw walden 39
1394 PA Nederhorst den Berg
 

5. Frankeer het pakket en breng je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. 

6. Zodra ik je retour door mij is ontvangen, stort ik het bedrag van de retour gestuurde artikelen binnen 14 dagen terug op jou bankrekening. 

 

© 2016 - 2024 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel