Bewaarbundels

Koester bewaarbundels zijn de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer.

Bewaar al jouw kaarten per gebeurtenis heel leuk & handig bij elkaar! 

De bewaarbundel heeft 2 ringen die gemakkelijk open en dicht gaan, je maakt zelf met een perforator 2 gaatjes in de kaarten en klaar ben je. Je kunt zo heel makkelijk steeds kaartjes toevoegen. Er kunnen tussen de 40 & 50 kaartjes bewaard worden per bundel. De omslag van de bewaarbundel is gedrukt op mooi stevig karton met een lamineerlaagje, hierdoor blijft de omslag altijd mooi.

Sorteer op
 • Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Zwart/Wit
  Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Zwart/Wit

  Koester Zwangerschapskaartjes Bewaarbundel in zwart met wit is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te bekijken!

  Bewaar al jouw…

  € 8,95
 • Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Blauw
  Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Blauw

  Koester Zwangerschapskaartjes Bewaarbundel met een regenboogje in blauw / groen tinten is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te…

  € 8,95
 • Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Roze
  Zwangerschapskaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Roze

  Koester Zwangerschapskaartjes Bewaarbundel met vrolijke regenboog in roze en bruin tinten is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te…

  € 8,95
 • Out of Stock

  Geboortekaartjes Bewaarbundel - Zwart/Wit
  Geboortekaartjes Bewaarbundel - Zwart/Wit

  Koester Geboortekaartjes Bewaarbundel in zwart met wit is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te bekijken!

  Bewaar alle ontvangen…

  € 8,95
 • Out of Stock

  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Blauw
  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Blauw

  Koester Geboortekaartjes Bewaarbundel met een regenboog in bluw met groen is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te…

  € 8,95
 • Out of Stock

  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Roze
  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Regenboogjes - Roze

  Koester Geboortekaartjes Bewaarbundel met een regenboog in roze met bruin tinten is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te…

  € 8,95
 • Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Leopard - Ecru
  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Leopard - Ecru

  Koester Geboortekaartjes Bewaarbundel met ecru leopardprint is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te bekijken!

  Bewaar alle…

  € 8,95
 • Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Roest
  Geboortekaartjes - Bewaarbundel - Roest

  Koester Geboortekaartjes Bewaarbundel met unieke roestkleurige bloemen is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is leuk om later (met jullie kleintje) deze kaartjes te bekijken!

  Bewaar…

  € 8,95
 • Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Zwart/Wit
  Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Zwart/Wit

  Koester Verjaardagskaartjes Bewaarbundel in zwart met wit is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is zo leuk om later deze kaartjes weer te bekijken!

  Bewaar alle ontvangen…

  € 8,95
 • Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Ballonnen - Blauw
  Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Ballonnen - Blauw

  Koester Verjaardagskaartjes Bewaarbundel in blauwe en bruine ballonnen is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is zo leuk om later deze kaartjes weer te bekijken!

  Bewaar alle ontvangen…

  € 8,95
 • Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Ballonnen - Roze
  Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Ballonnen - Roze

  Koester Verjaardagskaartjes Bewaarbundel imet roze ballonnen is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is zo leuk om later deze kaartjes weer te bekijken!

  Bewaar alle ontvangen…

  € 8,95
 • Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Hond
  Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Hond

  Koester Verjaardagskaartjes Bewaarbundel met vrolijk hondje er op is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is zo leuk om later deze kaartjes weer te bekijken!

  Bewaar alle ontvangen…

  € 8,95
 • Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Konijn
  Verjaardagskaartjes - Bewaarbundel - Konijn

  Koester Verjaardagskaartjes Bewaarbundel met een lief wit konijntje er op is de uitkomst voor al die losse kaarten die toch kwijt raken. Dat is zo jammer. Het is zo leuk om later deze kaartjes weer te bekijken!

  Bewaar alle…

  € 8,95
© 2016 - 2021 Leukefrutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel